Soft powder szemöldök tetoválás

Powder iBrow – a sminkelt hatás

Mit jelent a Soft powder technika?

A powder kifejezés már árulkodik arról, hogy ez a technika sminkeltebb hatást eredményez, mivel satírozással készül, nem pedig szálanként rajzolva. Szerencsére egyre lágyabb (soft 🙂 ) módszerek jönnek divatba, és már igazán szép, színátmenetes végeredmények születnek. Egy igazán jó soft powder szemöldök belső, vastagabb részénél enyhébb, majd a szemöldök vége felé haladva erősebb árnyalatot képezve – nem lesz szigorú és természetellenes a tekintet; a hogyan az a soft powder éra kezdetén tapasztalható volt. 🙂 Itt nincsenek éles kontúrvonalak hiszen a pigment rendkívül finom bedolgozással kerül a bőrbe!
Amennyiben áldozatául estél a régi satírozási stílusnak, elrontották a szemöldököd és korrigáltatni, áttetováltatni szeretnéd, mindenképpen, legalább fotó formájában látnom kell a szemöldököd, mert sajnos nem minden esetben kivitelezhető a javítás. 🙁 Ezt meg tudod tenni messenger üzenetben itt.

Soft Powder szemöldök tetoválás

Kiknek ajánlom?

Ezt a technikát leginkább azoknak ajánlom, akiknek nagyon kevés, esetleg hiányos a szemöldökük, például az ív feléig nőtt csak szőr. Azoknak is javaslom, akik gyakran festik a szemöldöküket és azoknak is, akiknek fontos a tartósság.

Mennyire tartós?

Ez a technika lehetővé teszi a sűrűbb pigmentezést a bőrben, ezért lassabban kopik és halványodik, mint a szálazott microblading. Egy kis odafigyeléssel és az utóápolási útmutató betartásával akár 1,5 -2 évig is megőrzi szép állapotát.

Mennyi ideig készül?

Érzéstelenítéssel és rajzolással együtt
3 – 3,5 óra alatt készül el.

Mennyibe kerül a Soft Powder szemöldök tetoválás?

Az aktuális árakat keresd az Árlista oldalon. 🙂

Tartós sminktetováláson gondolkozol?