Microblading szemöldök tetoválás

Elegant iBrow - a természetesség jegyében

Mit jelent a Microblading technika?

Elsősorban igyekszem vendégeimet arra ösztönözni, hogy közösen olyan szemöldök ívet, színt és technikát válasszunk, amitől természetes szépségük kerül hangsúlyozásra, hiszen minden stílusnak megvan a maga ‘alkalma’, a hétköznapi viseleté pedig nem a szigorú szimmetria, hanem a természetes hatás és az arc harmóniája. 🙂

Erre a legtökéletesebb a microblading technika: ez azt jelenti, hogy szálanként rajzolom az - előzetes konzultáción eltervezett és vendégem által is “rábólintott” - ívet, olyan vékony szálakat, mint saját szemöldöke, olyan szálazási iránnyal, mintha csak úgy nőtt volna oda. Ettől a nagyon finom, és aprólékos technikától lesz tökéletes az összhatás, és ettől lesz a laikus számára észrevétlen a tetoválás.

Fontos megjegyeznem, hogy ezt a technikát nem minden vendégemnek javaslom: ha ritkásan nőtt, esetleg félig kinőtt állapotú az eredeti szemöldök, gyakran javaslom inkább a púderes technikával dúsított változatokat.

Azoknak ajánlom, akiknek a teljes íven van szemöldökük, de ritkásnak, kevésnek találják és szívesen dúsítanák! 🙂 Ja, és még egy pozitívum: bármikor rásminkelhetsz, ha alkalomhoz illő, elegánsabb, sminkeltebb hatást szeretnél.
Mivel ez egy rendkívül finom technika, mely szőrszálvékony szálazással készül, ezért ez legkevésbé tartós módszer a tartós szemöldök tetoválások körében; cserébe a legtermészetesebb végeredménnyel számolhatsz!
1-1,5 évig őrzi meg szép állapotát.
Érzéstelenítéssel és rajzolással együtt
3 – 3,5 óra alatt készül el.
Az ára 90.000 Ft, mely tartalmazza a gyógyulás utáni korrekciót is. 🙂

További szemölök tetoválások közül választhatsz

Tartós sminktetováláson gondolkozol?